SöderÖgon /Behandlingsområden

Behandlingsområden

SöderÖgon är en modern ögonklinik där vi undersöker och behandlar olika tillstånd i ögat. Vi utför ögonoperationer för gråstarr och linsbyte vid ålderssynthet.

Ögonoperationer och behandlingar

Till SöderÖgon kan du komma för undersökning och behandling av olika tillstånd i ögonen. Vi har den senaste utrustningen för att upptäcka och diagnostisera olika förändringar på ett tidigt stadium. Att kunna sätta in behandling innan förändringarna är långt gångna kan vara väldigt betydelsefullt vid vissa ögonsjukdomar som till exempel glaukom och makuladegeneration. 

SöderÖgon utför gråstarrskirurgi på uppdrag av Region Stockholm. I samband med din ögonoperation för gråstarr erbjuder vi medfinansiering om du vill uppgradera valet av lins för att bli mindre beroende av glasögon efteråt. För dig som inte har gråstarr men ändå vill eliminera eller minska beroendet av glasögon och kontaktlinser finns möjlighet att göra det med en privat linsbytesoperation, så kallad RLE. Hos oss görs alla ögonoperationer av kirurger med hög kompetens och lång erfarenhet.

Våra behandlingsområden

Vanliga generella frågor

En helt fantastisk ögonklinik! Oerhört proffsiga och trevliga. Jag opererade båda ögonen till full belåtenhet. Rekommenderar varmt SöderÖgon!

– Gråstarrspatient, 76 år

Hitta till oss

SöderÖgon ligger på plan 6 inne i vårdhuset Curanten. Gå in genom huvudentrén som ligger i markplan och tag hissen upp till plan 6. Mottagningen ligger direkt till höger när du kommer ut ur hissen. Du kan också ta trapporna upp, då ligger mottagningen direkt till vänster efter trappan.

Adress

SöderÖgon

Smedjegatan 18

131 54 Nacka

Postadress

SöderÖgon

Box 10

131 06 Nacka