SöderÖgon / Om oss / Sara De Lima

hero

Sara De Lima

Verksamhetschef

Bakgrund

Sara De Lima är leg. Optiker och magister i klinisk optometri. De Lima har varit arbetsledare för kontaktlinsmottagningen på S:t Eriks Ögonsjukhus där hon jobbade med tillpassning av medicinska kontaktlinser mellan 2012–2021. Hon har ett stort intresse i att utbilda inom ämnet och är ofta anlitad som föreläsare på olika utbildningar och kongresser. Mellan 2009 och 2011 arbetade hon som lärare på optikerprogrammets utbildningsklinik vid Karolinska Institutet.

De Lima har en gedigen bakgrund inom optikbranschen. Hon började som optikerassistent 1995 och utbildade sig sedan till optiker och fick sin legitimation 2002. De Lima disputerade i maj 2022 vid Karolinska Institutet med avhandlingen ”Congenital cataract and contact lenses” som handlar om behandling av barn som föds med gråstarr.

KONTAKT

Hitta till oss

SöderÖgon ligger på plan 6 inne i vårdhuset Curanten. Gå in genom huvudentrén som ligger i markplan och tag hissen upp till plan 6. Mottagningen ligger direkt till höger när du kommer ut ur hissen. Du kan också ta trapporna upp, då ligger mottagningen direkt till vänster efter trappan.

Adress

SöderÖgon

Smedjegatan 18

131 54 Nacka

Postadress

SöderÖgon

Box 10

131 06 Nacka